Har Du tänkt?

Varje medborgare äger en röst. På valdagen har man ansvar för hur den ska användas. Det finns de som nära nog är stolta med att berätta att de inte tänker rösta. Ja, i vårt land – till skillnad från en del demokratier- äger man rätt att röstskolka. Men man ska ju inte föreställa sig att det inte spelar någon roll om man röstar eller inte.

Att strunta i att rösta medför också ett ansvar! En röst i Regionvalet en röst för den människosyn, de värderingar, den sjukvård, som ett parti och dess kandidater kommer att arbeta utifrån under kommande åren. Att låta bli att rösta är att lämna över ansvaret och att släppa fram företrädare för åsikter och värderingar som man i vanliga fall inte sympatiserar med eller arbetar emot.

Kristdemokraterna har tagit fram ett vårdpaket med en rad konkreta förslag på åtgärder mot sjukvårdens brister, som finns idag. Vi vill ha mer av ett helhetsperspektiv inom sjukvården. Västra Götalandsregionen behöver en stark kristdemokratisk röst, som satsar på en sjukvård som erbjuder trygg vård och värdigt omhändertagande!

Så använd din röst, och lägg den på Kristdemokraterna i regionvalet, den 15 maj!

Dan Hovskär

Regionkandidat

Kristdemokraterna

Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Kommentera gärna

Din epostadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*
  • Träffa mig