Tack för allt stöd!

Tack för allt stöd från er väljare! Nu får vi avvakta räkningen av personkryssen, innan vi vet helheten. Tyvärr backade Kristdemokraterna något i Regionen. I  Skaraborg ökade KD i tio av femton kommuner, ökningen var från 6,18% till 6,6% i Skaraborg. I Falköping  fick vi 10,3% en ökning med +1,7%. Valdeltagandet var bara 43,1 % och det känns som ett misslyckande att inte fler kände sitt ansvar och gick och röstade, i synnerhet som många har åsikter kring hur vården ska skötas!

Av valresultatet att döma ser det inte ut som Alliansen kan ta över ledningen av Regionen, men tack alla som ställt upp och jobbat för en framgång för Kristdemokraterna i valrörelsen!

Dan Hovskär


Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Kommentera gärna

Din epostadress kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*
  • Träffa mig